Womboo® Buidelshirt, de makkelijkste babydrager

Womboo® staat voor gemakkelijk, simpel en veilig

Contact opnemen

Het gezicht achter Womboo®

Leuk dat je een kijkje neemt op de website van Womboo® en dat je benieuwd bent wie het gezicht achter Womboo® is.

Ik ben Daphne, 35 jaar en moeder van 2 geweldige zoontjes die we zelf heel veel in het Womboo Buidelshirt hebben gedragen. Ik ben in 2018 op het idee gekomen om ons buidelshirt te gaan ontwerpen en ontwikkelen. Best een heel spannend en lang traject van ongeveer 2 jaar. We waren lang bezig met ontwikkelen, testen, aanpassen en certificeren. Uiteindelijk was er witte rook en konden we lanceren om zo de eerste mama’s en baby’s blij maken. De eerste maanden was het vooral aftasten en de feedback afwachten. Het product werd zo goed ontvangen! Wat een enorme bekroning op al het harde werk! We zijn de afgelopen jaren hard gegroeid en hebben ons product doorontwikkeld, zo is er nu bijvoorbeeld ook een buidelshirt voor de papa’s en hebben we in 2022 ook de mega handige Womboo Buidel Badcape ontwikkeld en gelanceerd. We liggen sinds 2023 in alle Babypark en Babydump winkels, onze grote droom van toen we net waren gestart met Womboo is werkelijkheid geworden! 

We zijn nog steeds een klein Nederlands bedrijf waarbij we alles nog zelf doen, van inpakken tot aan klantenservice. Heb je vragen, neem gerust contact met ons op!

Liefs Daphne.

De voordelen van Womboo®

Geen kliksysteem of ingewikkelde knopen

Lees meer

Makkelijk borstvoeding geven met d.m.v. de voedingstop

Lees meer

Fijn skin to skin buidelen met je kleintje

Lees meer

Vermindert reflux en krampjes

Lees meer

Zeer geschikt voor prematuren

Lees meer

Womboo®

Womboo Buidelshirt is ontwikkeld waarbij we alle belangrijke kwaliteitskeurmerken in acht hebben genomen. Womboo voldoet aan de Europese certificeringsnorm CEN/TR16512:2015.

Link

Zonde dat ik het shirt niet bij de 1e had. Het zit fijn en je tilt de kleine er makkelijk in. Helemaal geen last van banden van een draagzak oid.
Ik beveel het zeker aan :).

Sanne

Wat een uitvinding! Ik was een draagzak gewend, maar dit is zoveel praktischer!!

Leonie

Het was een cadeau voor mijn man die het vastknopen van de draagdoek niet zag zitten. Heel blij mee! Hele mooie stevige stof wat super comfortabel zit. Goede service en levertijd!

Debby

Wat een top aankoop is het Womboo shirt!
Als ons dochtertje onrustig is neem ik haar in het shirt en dat vindt ze heerlijk.
En zo heb ik mijn handen vrij om andere dingen te blijven doen!

Ik raad het Womboo shirt iedereen aan!

Caroline

Briljant shirt, zit heerlijk en helpt ook je houding te verbeteren. Ik heb mijn handen vrij om iets te doen, strijken, spelen met de andere kids of eten te koken. Zij is lekker relaxt en slaapt er prima in. Zelfs met uitstapjes werkt het perfect!

Romina

Wauw! Dit T-shirt had ik bij onze eerste dochter moeten hebben. Ideaal aan te trekken. Makkelijk om onze dochter erin te doen. Geen lastige dingen die je vast moet maken. Onze dochter is prematuur en zelfs zij ligt stevig in het shirt. Ben super tevreden! Een dikke 10!

Jess

Naast het hebben van een draagzak zocht ik iets wat sneller en makkelijker is voor binnenshuis. Ik kwam op Womboo terecht en was wat sceptisch. Maar echt! Zo fijn! Zeker met een meisje dat graag tegen moeders aangeplakt zit, last heeft van reflux en zo heerlijk in slaap kukelt. Een aanrader!

Marloes

Blog

Je te vroeg (prematuur) geboren baby dragen

Lees verder

Zo bevorder je de hechting met je baby

Lees verder

Zo verminder je spugen na de voeding

Lees verder