Review: Mamajillll op Mamaplaats

Origineel bericht: WOOO! MBOO

Het dragen van je kindje is tegenwoordig écht een hype!. Maar dan is de vraag … Welke wil je? Welke past het beste bij je? Veel verschillende soorten manieren van dragen. Ik heb dus WOMBOO ontmoet, en dit is precies wat ik zocht en wat perfect bij mij past. Ik wist niet dat dragen zo geweldig kon zijn!

Aan, erin en klaar! Een kind kan de was doen, samen met mama nu dus. Want o wat ben ik blij en super enthousiast dat ik het draagshirt “ontmoet” heb van Womboo.

Ik heb bij mijn eerste er nooit aan gedacht om d’r te dragen. Ik weet niet wat dat was, maar volgens mij was het toen ook niet zo’n hype als dat het nu is. Maar welke is nou ideaal en geschikt voor jou? Ik wist dat ik niet wilde knopen of te ingewikkeld klikken. Ik bedoel, ik moet s’ochtends met kleine Dane zn grote zus naar school brengen, dus wilde het liefst iets wat zo snel mogelijk was en totaaaaal niet ingewikkeld. Nou en easier als dit bestaat er denk ik niet?

Draagshirt aan, kleine man erin en KLAAR! In 2 eenvoudige stappen ben je dus al klaar. Geen gedoe met knopen, draaien, vouwen of klikken. Dit is wat precies bij mij past. En bij kleine Dane ook. Vanaf begin af aan gaat hij hier zo goed op. Hij is zo mak als die in de “buidel” hangt. Warm, veilig en vertrouwd bij mama. Iets wat de kleintjes toch echt nodig hebben en op gedijen.

Heerlijk buidelen, als dit er al was bij m’n eerste had ik het toen al zéker gebruikt! Ik ben écht een grote fan ervan. En ik deel graag me mening over producten die er écht toe doen. En niet voor het merk, maar voor alle mommy’s onder ons. Dit is echt iets wat een mommy2be echt zou moeten hebben, handige tip toch!

Comfort, gemak voor zowel mama als baby, fashionable, en super easy!