Ruilen of retourneren

Voorwaarden

Het kan zijn dat je een product wilt ruilen of retourneren. Neem hierbij onderstaande voorwaarden in acht!
Je kunt een product retourneren als je binnen 14 dagen na aankoop een retour aanmeldt waarbij wij het product binnen 30 dagen na aankoopdatum ontvangen moeten hebben. Ben je later dan 30 dagen, stuur het pakket dan niet op want we zullen dit niet in behandeling nemen.
Ruilen van een product kan tot 6 maanden na aankoopdatum. Wij sturen het nieuwe product kosteloos naar je toe!
Conditie product
1. Product moet ongedragen zijn (passen mag uiteraard)
2. Het mag niet gewassen zijn! Is dit wel het geval dan kun je je product niet terugsturen! Doe je dit wel dan zijn we genoodzaakt het opnieuw naar jou toe te sturen.
3. Product moet schoon zijn, dus geen haren, vlekken en andere vervuiling. Is dit wel het geval dan zullen we hiervoor €5 stomerij kosten in rekening brengen.
4. Passen mag uiteraard (inclusief baby). Het daadwerkelijk dragen en daarna terugsturen waarbij het shirt naar transpiratie of parfum ruikt is niet toegestaan. Is dit wel het geval dan zullen we hiervoor €5 stomerij kosten in rekening brengen.
Verzenden
6. Gebruik bij voorkeur de originele verzenddoos, dat is lekker makkelijk 🙂
7. Je ontvangt een bevestiging in je email, voeg de e-mail toe aan het pakket met daarop alle informatie die we nodig hebben. Ontbreekt deze info dan kunnen wij het pakket helaas niet in behandeling nemen.
Let op! Het kan voorkomen dat de email in spam/ongewenst terecht komt.
8. Stuur het (brievenbus)-pakket gefrankeerd (niet onder rembours) naar het onderstaande retouradres.
Womboo
Bovenas 52
2751 HG Moerkapelle
9. Kosten voor het terugzenden zijn voor de klant. Je bent zelf verantwoordelijk voor de verzending naar Womboo. Wij zijn nooit verantwoordelijk voor het niet ontvangen van jouw retourzending
*Bewaar daarom de track en trace code als bewijs