Veelgestelde vragen

Categorieën

Om te garanderen dat het Womboo draagshirt voldoet aan de gestelde richtlijnen op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid, heeft het de Europese certificeringnorm CEN/TR16512:2015. Hiermee is aangetoond dat het Womboo draagshirt voldoet aan de strengste eisen voor zowel textiel als babydragers, iets waar we heel erg trots op zijn!

Je kunt je kleintje tot 9 kilo in het buidelshirt doen.

Womboo is zo ontworpen dat het veilig genoeg is om je kleintje zonder hand te buidelen. Let wel op: zorg dat je kleintje goed in de buidel zit en het koord aan de ondersteuningsflap een beetje is aangetrokken.

Jazeker! Jouw Womboo kan makkelijk op 40 graden gewassen worden. Hang daarna het shirt op (niet in droogtrommel) en je kunt het zonder te strijken weer lekker fris aantrekken.

Hartstikke leuk dat je de Womboo cadeau wilt doen. Wij snappen dat je dit waarschijnlijk veel eerder wilt geven dan dat de moeder is uitgerekend. Als je dit aangeeft tijdens je bestelling verlengen we je ruiltermijn met 3 maanden. Dit geldt helaas niet voor retourneren.

Ga naar het kopje retourneren of ruilen. Binnen 14 dagen kun je het pakket in originele en ongedragen staat terugsturen naar ons retouradres. Zodra wij je pakket in ontvangst hebben genomen storten wij het aankoopbedrag terug op je rekening.

Je kunt gewoon je normale maat kiezen. Let erop dat het buidelshirt comfortabel strak moet zitten. Het moet dus echt strakker zitten dan een normaal shirt, dit om jou en de baby comfort te geven en te voorkomen dat de buiden gaat zakken.

Het moet niet snijden onder je armen, als dat niet het geval is en het buidelshirt zit comfortabel strak, dan heb je de juiste maat.

Heb je toch nog vragen ? Stuur ons dan een bericht, wij kijken graag met je mee!

De maattabel is ter ondersteuning. Het is moeilijk om de maattabel helemaal goed af te stemmen omdat ieder lichaam natuurlijk anders is. Hier kunnen dus ook geen rechten aan ontleend worden, het is puur ter ondersteuning aan het advies.

Je kunt gewoon je normale maat kiezen. Let erop dat het buidelshirt comfortabel strak moet zitten. Het moet dus echt strakker zitten dan een normaal shirt, dit om jou en de baby comfort te geven en te voorkomen dat de buiden gaat zakken.

Het moet niet snijden onder je armen, als dat niet het geval is en het buidelshirt zit comfortabel strak, dan heb je de juiste maat.

Heb je toch nog vragen over de pasvorm? Stuur ons dan een bericht, wij kijken graag met je mee!

Omtrek in cmBorstTaille
S86-90 cm76-80 cm
M90-94 cm80-84 cm
L94-98 cm84-88 cm
XL98-102 cm88-92 cm
XXL102-106 cm92-96 cm

Zonde dat ik het shirt niet bij de 1e had. Het zit fijn en je tilt de kleine er makkelijk in. Helemaal geen last van banden van een draagzak oid.
Ik beveel het zeker aan :).

Sanne

Wat een uitvinding! Ik was een draagzak gewend, maar dit is zoveel praktischer!!

Leonie

Het was een cadeau voor mijn man die het vastknopen van de draagdoek niet zag zitten. Heel blij mee! Hele mooie stevige stof wat super comfortabel zit. Goede service en levertijd!

Debby

Wat een top aankoop is het Womboo shirt!
Als ons dochtertje onrustig is neem ik haar in het shirt en dat vindt ze heerlijk.
En zo heb ik mijn handen vrij om andere dingen te blijven doen!

Ik raad het Womboo shirt iedereen aan!

Caroline

Briljant shirt, zit heerlijk en helpt ook je houding te verbeteren. Ik heb mijn handen vrij om iets te doen, strijken, spelen met de andere kids of eten te koken. Zij is lekker relaxt en slaapt er prima in. Zelfs met uitstapjes werkt het perfect!

Romina

Wauw! Dit T-shirt had ik bij onze eerste dochter moeten hebben. Ideaal aan te trekken. Makkelijk om onze dochter erin te doen. Geen lastige dingen die je vast moet maken. Onze dochter is prematuur en zelfs zij ligt stevig in het shirt. Ben super tevreden! Een dikke 10!

Jess

Naast het hebben van een draagzak zocht ik iets wat sneller en makkelijker is voor binnenshuis. Ik kwam op Womboo terecht en was wat sceptisch. Maar echt! Zo fijn! Zeker met een meisje dat graag tegen moeders aangeplakt zit, last heeft van reflux en zo heerlijk in slaap kukelt. Een aanrader!

Marloes

Blog

Je te vroeg (prematuur) geboren baby dragen

Lees verder

Zo bevorder je de hechting met je baby

Lees verder

Zo verminder je spugen na de voeding

Lees verder