Keurmerken en certificaten

Keurmerken

Veiligheid en de beste kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Womboo®. Bij de productie werken we met uitsluitend gecertificeerde partners. Womboo® verwerkt alleen de beste materialen om veiligheid en kwaliteit te garanderen. De productie en stofkwaliteit worden conform internationale certificeringsnormen als BSCI, Ökotex, Sedex en GOTS geproduceerd.

Onze producent is uiteraard ISO9001 gecertificeerd. De stoffen van het Womboo® draagshirt zijn zorgvuldig gekozen en getest op kwaliteit, stevigheid, elasticiteit en duurzaamheid. De buidel zorgt ervoor dat je baby automatisch in de ergonomische kikkerhouding zit omdat er geen gaten voor de beentjes in de buidel zitten. Kortom, een super fijn en comfortabel shirt voor zowel drager als baby!

SGS Norm Certificering

Om te garanderen dat het Womboo® buidelshirt voldoet aan de gestelde richtlijnen op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid, heeft het de Europese certificeringsnorm CEN/TR16512:2015. Hiermee is aangetoond dat het Womboo® buidelshirt voldoet aan de strengste eisen voor zowel textiel als ergonomische babydragers, iets waar we heel erg trots op zijn!

Modelrecht

Het Womboo® buidelshirt heeft een uniek model wat wettelijk beschermd is bij het Bureau voor Intellectuele Eigendom van de Europese Unie onder nummer: 004669315-0001. Het is verboden om het Womboo® model te kopiëren of een dergelijk vergelijkbaar shirt/product op de markt aan te bieden!