Reviews

Check alle reviews hieronder of schrijf jouw eigen review hier!

Deel jouw ervaring met Womboo en inspireer andere ouders!

Review insturen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dennis

Precies wat elke vader nodig heeft

NL

Echt super! Ik gebruik het shirt veel als ik thuis moet werken en dus mijn handen vrij wil hebben. Veel makkelijker dan een draagdoek en fijner dan onze draagzak.

20/09/2023

Carola Dubois

Geweldige uitvinding!

BE

Wat een geweldig product. Ik had dit graag bij mijn eerste kindje al gehad. Ik heb er nog 2 rondlopen en dit geeft mij zoveel vrijheid. Ook is mijn kleintje direct rustig in het shirt. Top aankoop!

15/09/2023

Jacky

Het is een topshirt

NL

Ik werk als kraamverzorgster en als ik vertel over het veilig en makkelijk dragen van een newborn baby is dit altijd het eerste wat ik zeg. Mocht ik ooit zelf zwanger zijn dan koop ik er direct eentje bij je!

11/09/2023

Anouk

Top uitvinding

NL

Niet meer moeilijk doen met een draagzak over je kleding. T-shirt aan en je kind erin! Super stevig, comfi en goed zittend shirt. Je kind zit zo stevig en knus dat je je handen vrij hebt om lekker een kop koffie met je vriendinnen te doen terwijl de kleine tegen je aan zit.

09/09/2023

Mandy

Ik ben zeer tevreden!

NL

Het is makkelijk aan te trekken en ik kan mijn kleine man er makkelijk in doen. Nu kan ik hem heel de dag lekker tegen me aan hebben. Ik raad hem zeker aan! Ook leuk als cadeautje.

09/09/2023

Jeroen

Heerlijk product

NL

Wordt elke dag gebruikt sinds hij binnen is, onze Bo vind het heerlijk om zo makkelijk zo dichtbij te zijn.
Ook contact met de klantenservice is super, ze zijn vriendelijk en denken mee.
Bedankt, ik ga reclame maken!

08/09/2023

Marjolein

Super fijn!

NL

Lieve makers van de Womboo, voor ons 4e kindje een Womboo gekocht, beste aankoop ooit! Zo fijn om als een dag als vandaag, wanneer niets anders helpt, je kindje op deze manier te kunnen troosten en toch je handen vrij te hebben voor de andere 3 kids! Dankjewel!

06/09/2023

Deborah

Eerste hulp bij reflux

NL

Ik gebruik het buidelshirt voor mijn dochter die ernstige reflux heeft en dus niet plat kan liggen. Dit buidelshirt gaat makkelijk aan zonder onhandige knooptechnieken. Ze slaapt er heerlijk in, makkelijk je handen vrij en het ziet er nog leuk uit ook. Zelfs mijn man draagt het shirt af en toe met onze dochter erin!

03/09/2023

Natasja Mareaux

Super kwaliteit

BE

Ik ben zo blij met het draagshirt van Womboo! De kwaliteit is super en binnen een paar seconden zit Acie Lou in de kikkerhouding in de buidel. In de draagdoek vindt ze helemaal niet fijn, te strak en te veel gedoe waardoor ze haar geduld verliest, dus ook Acie is helemaal blij. Door haar reflux vindt ze het fijn om rechtop te zitten en zo kan ik ook gewoon mijn ding blijven doen.

28/08/2023

Debby van Sluis

Uitvinding van de eeuw

NL

Het draagshirt voor je baby. De uitvinding van de eeuw, als je het aan mij vraagt dan. Womboo heeft een draagshirt op de markt gebracht die iedere mommy (to be) wilt hebben! Ingewikkelde draagdoeken zijn verleden tijd en voor in en rondom huis is dit een onmisbaar item. Als ik heerlijk op de bank plof met Loua, maar toch m’n handen vrij wil hebben, trek ik dit shirt aan. Jij blij, baby blij.

23/08/2023

Odette

Heerlijke momenten

NL

Ik ben zo blij dat ik een Womboo had. Zo heerlijk gebuideld met die kleine. Vond ik echt zo fijn! En hij ook! Heb er echt zulke fijne momenten mee beleefd!

16/08/2023

Kirsten

Top product en service

BE

Ontzettend blij dat ik Womboo heb ontdekt! Tijdens onze eerste zwangerschap kende we dit concept nog niet maar tijdens onze tweede zwangerschap wist ik het zeker. Ik moest en zou zo’n shirt bemachtigen. Na wat passen en meten door de overgebleven zwangerschapskilos toch de juiste maat gevonden en onze dochter ligt er heerlijk in. Wat een fijne service/hulp hebben wij gekregen bij het vinden van de juiste maat. Womboo is echt een aanrader!

15/08/2023

Wendy

Helpt goed bij krampjes

NL

De kleine man heeft nogal last van buikkrampjes. Heb ook nog een kleuter rondlopen die aandacht wilt en dan nog maar niet over het huishouden gesproken ?. Als hij dan een moment heeft dat hij echt blijft doorhuilen is het echt even niet te doen.
Toen kwam ik Womboo tegen. Wat vind hij dit heerlijk zeg. Lekker dicht tegen mama aan. En hij voelt gelijk hoe rustig ik word. Mama blij, kleine man blij, onze kleuter blij. Win win!

14/08/2023

Lizzy

Onmisbaar

BE

Super blij met het wombooshirt. Ben afgelopen zondag bevallen van een zoontje. Shirt in maat S besteld. Zit wel redelijk strak maar mn buik is ook nog niet helemaal weg. De kleine loopt al de hele dag met darm krampjes heftig en toen dacht ik he! Ik ga dat shirt proberen. En sindsdien valt hij af en toe in slaap. En is hij echt een stuk rustiger! Erg blij mee. Bedankt!

09/08/2023

Laura Smits

Bundeltje geluk

NL

Wat een heerlijk bundeltje zo bij mij! Het zit comfortabel en de kleine man snurkt uren hierin. Hij is soms ontroostbaar, maar eenmaal bij mama in dit shirt en alles is over! Raad het iedereen aan!
Liefs!

08/08/2023

Gaby

Perfect voor een prematuur

NL

Ik kreeg dit shirt met mijn babyshower. Had er zelf nog nooit van gehoord of gezien. Dus wist niet goed wat ik er van moest verwachten.
Wij hebben een druk gezin van nu 4 kids, dus handen te kort. Onze dochtertje is prematuur, en wilt graag bij mama zijn. Dit shirt is echt een uitvinding en zelfs makkelijk te gebruiken met een klein hummeltje in maat 44.
Heerlijk de hele dag samen knuffelen, en mama toch der handen vrij voor de andere kids.

Ik kan het iedereen zeker aanraden!

08/08/2023

Esther

Heerlijk wandelen

NL

Ons mannetje nog geen week oud, mocht vandaag voor het eerst naar buiten. Kraamzorg net weg. Kon ik eindelijk mijn Womboo shirt proberen! Hij gleed er zo in, zat stevig en liep makkelijk, hij sliep heerlijk verder. Minder gedoe dan een draagdoek. we kijken uit naar alle wandelingen die nog gaan komen.

03/08/2023

Danique

Zo simpel en zo fijn

NL

Vandaag voor het eerst gebruik gemaakt van mijn Womboo, met mijn zoontje van precies 1 week oud. Hij is geboren met een keizersnede, maar ik kon niet meer wachten met het testen van de Womboo! Wat een fijne en makkelijke manier van dragen. En ondanks het shirt wat strakker rondom je huid zit, ging het perfect ondanks mijn keizersnede. Ons kindje zat makkelijk en snel in de goede houding, en sliep binnen 5 minuten. Zo genieten dit! Ik ben gewend van ons 1e kindje om te dragen met een draagzak of ringsling. Maar dit shirt doe je super snel en makkelijk aan, dus vind het voor binnenshuis echt ideaal. Zo fijn om je handen vrij te hebben, ook omdat we al een dreumes hebben rondlopen. En wellicht ook voor buiten, maar dit nog niet getest! Maar ben echt nu al super blij ermee. Dank je!

Marleen

Onmisbaar

NL

Ik gebruik sinds de geboorte van mijn dochter het shirt intensief. Ze voelt zich erg geborgen als ik haar bij mij draag. Het shirt is makkelijk in gebruik. Bij mij draagdoek had ik vaak hulp nodig met omdoen, nu kan ik alles gewoon zelf doen. Ook is het shirt makkelijk in gebruik in combinatie met borstvoeding. Mijn dochter is gehaald met een keizersnede, ik heb de womboo al vanaf week twee kunnen gebruiken en zat prima bij mijn wond. Voor mij is de womboo echt een life saver en onmisbaar!

21/07/2023

Marleen Roskams

Super cadeau

NL

Ik heb de Wombooshirt cadeau gedaan aan mijn schoonzoon die net hun eerste kindje hebben gekregen. Hij is hier superblij mee want zo kan hij zijn dochtertje ook dicht bij hem dragen.
Het shirt is gemaakt van super stevige stof zodat je niet bang moet zijn voor scheuren….
Ook bij krampjes ideaal omdat het kindje rechtop kan blijven zitten.
Super tevreden!

Andrea

Wat een uitvinding!

NL

Erg blij met shirt. Ook bij mijn eerste fan van dragen, maar met dit shirt wordt het bij de tweede nu wel heel makkelijk. Eerst hulp bij krampjes! Ik hoop dat onze zoon er nog lang in zal passen…

15/07/2023

Madeleine

Super blij mee!

NL

Top shirt! Zo makkelijk om onze kleine in te dragen; de oplossing bij krampjes, boertjes die dwars zitten of ander ongemak bij je kleintje.. En hij valt er makkelijk in in slaap..
ik heb ‘m nu een week en heb ‘m iedere dag gebruikt!

13/07/2023

Jochem

Wat een uitvinding

NL

Wat is dit een heerlijk shirt! Ik heb een hekel aan het knopen van een draagdoek en toen ik op Womboo werd gewezen door mijn kraamverzorgster was ik om. Ik heb mijn handen vrij en mijn kleine mannetje heeft bijna geen last meer van reflux en valt vrijwel direct in slaap. Aanrader voor elke vader!

08/07/2023

B. Kroon

Womboo, lifesaver!

NL

Onze zoon is nu 3 maanden oud en de kleine man vind het heerlijk in z’n Womboo! Of ik nu ga wandelen, winkelen of gewoon iets in huis wil doen. Het kan allemaal en ik heb ook nog eens mijn handen vrij!! Dus gamen kan ook gewoon 😉 Heerlijk toch?!
Van de week kreeg hij zijn eerste prikjes. Daar was hij toch wel een beetje van onder de indruk en wat huilerig van. Gelukkig was daar de Womboo! Dicht tegen mij aan viel hij binnen een mum van tijd heerlijk inslaap.
Het shirt is van een hele stevige kwaliteit stof gemaakt. Wat ook nog eens heel mooi getailleerd zit. Dat oogt toch iets mooier dan een vast geknoopte doek..

04/07/2023

Louise Kramer

Fantastisch

NL

Wat ben ik blij met het buideltshirt! Het is zo makkelijk in gebruik. Heeft de kleine kramp… T-shirt aan en baby er in en heerlijk dansen samen op muziek. Even de handen vrij om wat te kunnen doen in huis en toch je baby dichtbij dragen, hoe fijn is dat!

02/07/2023

Sjoukje van Ewijk

Super!!

NL

Wat een fijn shirt! Met onze twin mannetjes kom je handen te kort en zo heb je net wat meer je handen vrij. Ook het geknuffel is rustgevend voor de mannetjes!!
Heerlijk!

01/07/2023

Tamara

Beslist nummer 1 op de baby uitzetlijst!

NL

De Womboo is echt de oplossing voor iedere ouder met een baby! Ik heb hem aangeschaft toen mijn dochter 4 maanden was, maar dit had ik eerder moeten hebben!
Ze is direct rustig in de Womboo, zit lekker rechtop (handig tegen het spugen) en slaapjes gegarandeerd!
Ook als ouder is dit shirt de uitvinding! Je trekt het snel en makkelijk aan, kan het makkelijk wassen en je kunt er ook makkelijk mee zitten (wat met een draagdoek of draagzak toch minder comfortabel is ivm de banden die over je rug lopen).
Ik heb zelfs mijn vriend al enthousiast gemaakt dus ik hoop binnenkort de mannenversie ook te bestellen 😉
Aanrader voor iedereen met een baby (op komst)!

27/06/2023

Danielle

Ideaal!

NL

Een ontzettend fijn alternatief voor draagzak! Het gemak van het T-shirt is ideaal om snel aan te schieten en zo de deur uit met de kleine.
De kleine vindt het heerlijk en valt binnen no time in slaap.

Zeker een aanrader dus!

24/06/2023

Henk van Os

Ideaal om je handen vrij te hebben

BE

Mijn vrouw en ik hebben er allebei eentje voor onze tweeling. Handiger dan een dubbele drager en zo kunnen we allebei knuffelen.
Het shirt zit ontzettend lekker, ik zou er zo nog een paar van willen zonder de buidel. Wat fijn is, is dat je echt heel goed je handen vrij hebt en de baby heerlijk veilig en comfortabel zit. Zo kan ik gewoon nog muziek maken ook!

22/06/2023

Janneke

Kan niet meer zonder

NL

Ben er echt super blij mee. Ze lijkt wat last van reflux te hebben en zit hierdoor graag rechtop en dicht bij mij. Enige nadeel is dat de kleine het liefst in het shirt zit en ik elke dag hetzelfde aan moet. Met nog twee andere kinderen is dit echt ideaal.. Het knopen van een draagdoek vond ik teveel gedoe en een draagzak moet je ook elke keer aan en uit doen (en zit niet zo lekker als je lekker op de bank zit).

18/06/2023

Cindy

Geweldig

NL

Wat een heerlijke uitvinding dit! Geen gedoe meer met draagdoek knopen of moeilijk moeten doen. Ons mannetje vind het heerlijk in het shirt en word er meteen rustig in. Ook fijn dat ik nu gewoon mijn handen vrij heb voor zijn zus.

11/06/2023

Djamilla

Waaauw!

NL

Waaauuw! Een geweldige uitvinding

Ik als mama van 2 natuurlijk een bezige bij en kan niet stilzitten.
Kleinste meid is van november 2020 en wilt alleen maar mama!
Nu dankzij de womboo kan ik er voor beide dames zijn!

Heerlijk product en zal het bij iedereen aanraden!!!

07/06/2023

Jess

Dikke aanrader!

NL

Wauw! Dit T-shirt had ik bij onze eerste dochter moeten hebben. Ideaal aan te trekken. Makkelijk om onze dochter erin te doen. Geen lastige dingen die je vast moet maken. Onze dochter is prematuur en zelfs zij ligt stevig in het shirt. Ben super tevreden! Een dikke 10

03/06/2023

Maurena van Rossenberg

Super uitvinding!

NL

Hallo,

Wat hebben jullie dit goed bedacht.
Ik had hem op de kraamlijst gezet maar helaas niet gekregen. Toen dacht ik ik geef het mezelf cadeau na de bevalling de vijfde dag ofzo gepast of ik de goeie maat heb gekocht en jah dat was zo hij zit strak om mijn lichaam. En vandaag is onze mannetje 10 dagen oud en zit er voor het eerst in en dat ging super handig geen gedoe met knoppen en dat soort dingen wat je hebt bij een draagdoek of zak. En zei zie mij niet dragen maar toen het womboo shirt voorbij kwam was ik gelijk enthousiast je hebt je handen vrij dus je kunt allerlei klusjes doen zoals even foto,s op de.laptop zetten of tv serie terug kijken. Echt in 1 woord een fantastisch shirt ik raad het iedereen die wil gaan dragen.

28/05/2023

Puck

Vlinders in mijn buik

NL

Wat een verademing om weer je handen vrij te hebben om iets leuks te kunnen doen( zoals kleien) met de oudste.
Ons kleintje werd ook meteen rustig van de geborgenheid die de buidel bied.

” De eerste keer dat ik het shirt aantrok en mijn kleintje in de buidel had zitten voelde ik vlinders in mijn buik van geluk”

Ik had van te voren mijn maten opgemeten en aan de hand daarvan de maat gekozen en het shirt zit perfect en super comfortabel.
Ik vind het echt een aanrader.

22/05/2023

Rowan

Super handig

NL

Eindelijk geen gedoe net knopen en banden om je draagzak aan te krijgen. Superhandig als je alleen bent en je moet snel schakelen omdat de oudste ook om aandacht vraagt.

18/05/2023

Rachelle

Groot succes

NL

Ik wil graag even laten weten dat de Womboo hier thuis een succes is bij onze kleine meid 🤗 Door darmkrampjes wil ze alleen maar op mijn borst liggen, maar nu de krampjes toenemen is zelfs dat niet altijd genoeg om haar te troosten. Nu trek ik dan snel het buidelshirt aan en (ik denk door de druk ervan?) is ze binnen no time rustig, echt top! 😍

13/05/2023

Nadine

TOP!

NL

Ik heb de Womboo kado gekregen… Wat een fijn shirt! Ons kleine mopje heeft veel gehuild door allergieën, dragen hielp! Wat heerlijk om snel dit shirt aan te kunnen doen en direct te kunnen dragen. Het shirt zit mooi en geeft voldoende ondersteuning voor het kleine lijfje. Een heerlijk geborgen gevoel voor ons beide… 🥰.
Zojuist heb ik de Womboo dus ook weer kado gedaan aan mijn vriendinnetje die binnenkort haar ukkie mag ontmoeten..

10/05/2023

Fe

Echt een aanrader

NL

Ons tweede dochtertje heeft veel meer nood aan geborgenheid en wil het liefst heel de tijd bij mama liggen. Nu is ze 6 weken en heeft ze ook wat last van reflux en krampjes. Soms deed ze de hele avond niets anders dan clusteren maar dit zorgde ervoor dat ze nog meer over gaf. Nu kan ik haar bij moeilijke momenten even in mijn buidel stoppen en ze wordt vrijwel direct rustig. Ook overdag gebruik ik het shirt als ik wil koken of met de grote zus spelen.

04/05/2023

Suus van Vliet

Megatrots!

NL

Mijn kleine man heeft jullie shirt de eerste paar maanden heeeeerlijk gevonden!

Mega trots! Als ik er aan terug denk springen de tranen in mijn ogen. Tommy was een echte huilbaby met heel veel verdriet ongemak en pijn. “Kom maar bij mama” HUP zo in de buidel en stil was hij!

Voor mijn volgende kindje koop ik er weer een, en ook een voor mijn man!❤️

30/04/2023

Cheryl

Super!

NL

Ik heb er mijn beste vriendin super blij mee gemaakt en kan het iedereen alleen maar aanraden😁

25/04/2012

Mila

Heel blij mee

BE

In maart bevallen van een prachtige jongen die met een keizersnede is gekomen. Door de wond van de snede en het gewicht van mijn zoontje, lukt het dragen met een draagdoek/draagzak nog niet. De tip van mijn beste vriendin gekregen dat dit buidelshirt wellicht uitkomst kan bieden en ook van mijn beste vriendin dit shirt cadeau gekregen. Wat een geweldige uitkomst is dit buidelshirt. Ik ben er echt heel erg blij mee!

21/04/2023

Jessica

Top shirt!

NL

Heb de Womboo nog maar net binnen maar wil hem nu al niet meer uit! Mijn kleine Lilly viel gelijk in slaap! We gaan er ook maar een voor papa bestellen!! Ook een super snelle verzending! En ook nog is leuk ingepakt.. super tevreden

17/04/2023

Danielle

Onmisbaar

NL

Even een berichtje om te laten weten dat wij zo ontzettend blij zijn met jullie T-shirt. Gekregen van mijn beste vriendinnetje als kraamcadeau en vanaf dag 1 bijna non stop aan. Met een baby die last heeft van Reflux echt de beste uitvinding ooit, hij slaapt er zelfs in.
En ook ideaal omdat ik zo mijn handen vrij heb voor onze oudste.

Ben er van overtuigd dat iedereen een Womboo nodig heeft! 🤩

14/04/2023

Lara

Genieten met de Womboo

NL

Heel fijn shirt waar je baby’tje heerlijk in ligt. Ze slaapt snel als ik haar er in doe en heb zelf m’n handen vrij om te koken of te spelen met de oudste. Top aankoop!

09/04/2023

Melanie

Super handig!

NL

Ik heb een kleintje die niet graag neergelegd wil worden. Krampjes, reflux maar ook behoefte aan nabijheid.
Ik werd getipt een draagdoek te gebruiken wat inderdaad hielp maar ik vind het een enorm gedoe. De baby was ook geen fan van mijn gehannes onder begeleiding van YouTube instructievideo’s en zette het dan enorm op een krijsen.
Wat een uitkomst is dit buidelshirt. Je hebt het zo aan, plop baby’tje erin en klaar. Ik dacht dat ik hem goed in positie moest leggen maar de beentjes doen dit al automatisch. Mijn kleintje is binnen 3 minuten heerlijk aan t snurken en ik heb mijn handen vrij!

09/04/2023

Manon van Beek

Geweldig ding!

NL

Wat een top shirt. Ik dacht al dat het 100x beter zou zijn dan het gehannes met een draagdoek en youtube en in de praktijk blijkt dat ook zeker zo te zijn. Ons kleine meisje van 44cm past nog niet in een reguliere draagzak, maar in de Womboo past ze prima. Soms even een grote hydrofiel onder de billen zodat ze net even wat hoger ligt, maar snurken doet ze binnen 3 minuten. We hebben er gelijk ook een voor papa besteld!

05/04/2023

Joane

Super!

NL

Ons derde kindje is nu 2,5 week oud. In de kraamweek heb ik het shirt gekocht. Ze wil graag rechtop tegen mij aanliggen. Het knopen van een draagdoek lukte mij nooit goed en gaf mij geen veilig gevoel.
Echt ideaal dit shirt, want nu kan ik de baby genegenheid geven en ondertussen ook wat met de andere 2 kinderen of huishouding doen. Na een paar dagen nog een 2e shirt erbij besteld, zodat er altijd een reserve klaar ligt. Ik wil echt niet meer zonder dit shirt en raad het iedereen aan!

03/04/2023

Toos

Goede service

BE

De Womboo is een heel mooi, stevig product, goed materiaal. Nog niet nodig, pas over 6mnd.
De bestelling en levering verliep heel goed.

02/04/2023

Jeroen Homeijer

Echt iets voor vaders!

NL

Wat een onwijs fijn shirt is dit! Geen gedoe met knopen, klikken! De kleine man vind het heerlijk om er in te liggen (en vooral tegen mij aan te kunnen liggen) ideaal voor thuis maar ook voor buiten (vooral als t weer goed is) hoef je niet constant met de kinderwagen weg.

Model en kwaliteit is goed! Zit lekker & blijft mooi.

29/03/2023